Delete Image

Report bugs you have found

Delete Image

Postby iluvdopey1113 » Sun Jun 16, 2013 9:16 am

I am trying to delete an image, which I have done before, but this time the link for delete image is now showing as an active link. I am only seeing text.
iluvdopey1113
 
Posts: 4
Joined: Sun Jun 16, 2013 9:14 am

Re: Delete Image

Postby sac0o01 » Sun Jun 16, 2013 3:05 pm

What browser are you using?
Image
sac0o01
Site Admin
 
Posts: 77
Joined: Sun May 30, 2010 12:30 pm

Re: Delete Image

Postby iluvdopey1113 » Mon Jun 17, 2013 6:31 am

I use Chrome, but I tried it in IE and also Firefox, and the same results. I cleared all my cookies as well in the event that was the issue, but it's still showing as only text. It shows 4 boxes that says image not available as I did delete it from PB, even though it was only 1 image. I've deleted tags before without an issue, but this isn't showing as a link to delete.

" alt="rotation" />
URL:
">Delete This Image From Rotation

higher weight images will show more often (subscription only)
Weight (1 to 9): "/>
iluvdopey1113
 
Posts: 4
Joined: Sun Jun 16, 2013 9:14 am

Re: Delete Image

Postby sac0o01 » Mon Jun 17, 2013 8:43 am

I am investigating. It works fine for me and I have not heard from any other users. Can you try it on a different computer? Also make sure you have javascript enabled and add blockers turned off and try it again.

Thanks for any help you can give to get this solved.
Image
sac0o01
Site Admin
 
Posts: 77
Joined: Sun May 30, 2010 12:30 pm

Re: Delete Image

Postby sac0o01 » Mon Jun 17, 2013 8:54 am

I think the problem came from deleting the image in PB before deleting it in Rotasig.

**edit**
Is this the primary rotation or a secondary one?
Image
sac0o01
Site Admin
 
Posts: 77
Joined: Sun May 30, 2010 12:30 pm

Re: Delete Image

Postby iluvdopey1113 » Mon Jun 17, 2013 12:43 pm

I think that's what happened as well...Note to self, next time delete from the rotation first...

It's my primary rotation, but not the first tag in the rotation.
iluvdopey1113
 
Posts: 4
Joined: Sun Jun 16, 2013 9:14 am

Re: Delete Image

Postby sac0o01 » Mon Jun 17, 2013 3:22 pm

I cannot seem to duplicate the conditions. Even if the image is deleted from PB the link to delete in rotasig still works. I checked it in both Chrome and IE.

I am hoping it was just a corrupted line in the database and just a glitch. I have removed the url from the database manually. Let me know if it does it again and I will investigate some more.

Thanks
Image
sac0o01
Site Admin
 
Posts: 77
Joined: Sun May 30, 2010 12:30 pm

Re: Delete Image

Postby iluvdopey1113 » Tue Jun 18, 2013 1:14 pm

Thank you so much for you assistance.
iluvdopey1113
 
Posts: 4
Joined: Sun Jun 16, 2013 9:14 am


Return to Bug Reports

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

cron